+31 6 45 79 26 45 info@physiovan.nl

Ruiterfitheidstraining – week 2

door | 16 okt, 2018 | Zes weekse ruiterfitheidstrainingen

Hoe was de vorige training?  Was het buiten je comfort zone? Even wennen? Dat is heel herkenbaar 😊

Trainingsprogramma
De training van deze week gaat verder in op “conditie en snelheid & ontspanning en ademhaling”. We doen een warming-up die vaak als toegankelijker wordt ervaren. Daarbij gaan we nog meer werken aan de core-stability met balstabiliteitsoefeningen!

💛Door jezelf te trainen, krijg je ook meer gevoel en inzicht in de (revalidatie)training van je paard. Je eigen belasting en belastbaarheid gaan omhoog. Waardoor je je veel fitter voelt!

💚De ademhalingstechnieken leren je hoe ontspanning bij jezelf begint en dat dit direct merkbaar is bij je paard. Niet zo spannend, wél SUPER effectief!

Benodigdheden
Ruimte om te bewegen, tennisbal + partner om terug te gooien, gewichtje, sportieve kleding, matje en handdoek en grote balansbal.

Laten we gauw beginnen 😅

Met sportieve groet,
Jade Reinders

P.s. Hoe was de training? Wat was makkelijker en wat was moeilijker? Waar heb jij het meeste van geleerd? Heb je vragen over de training? Laat het mij dan bij de ‘reacties’ weten! Heb je enthousiaste feedback, verbeterpunten of toffe inspiratie? Schroom het niet om met mij te delen! Ik hou van leren en nieuwe uitdagingen én wil bovenal de training nog toffer maken. Neem gerust contact op!

Zit jij nóg niet in de PhysioVan Update mailinglijst?

Wil jij alle GRATIS trainingsvideo’s in jouw mailbox?
Mails vol met inspiratie, motivatie en activatie voor jouw ruiterfitheid?
Voor een betere onafhankelijke zit én dynamische houding?

Jade’s PhysioVan


Ervaren (ruiter)fysiotherapeute, die graag sportmassages, Workshops “Fitter Zitten”, (introductie en vervolg) ruiterfitheidstrainingen én Dynamische Houding & Zit (RuiterCoach) Sessies geeft. Wil jij dat ik met mijn mobiele praktijk naar jou toe kom ?

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PhysioVan | Jade Reinders

PhysioVan | Jade Reinders

I will be back soon

PhysioVan | Jade Reinders

Hey 😀, Wat kan ik voor je doen? 
Wil je graag snel een afspraak maken? App me dan even met een voorstel qua datum, tijd en plaats. Tot snel! Met sportieve groet, Jade

WhatsApp
Tweet
Share
Share
Pin