+31 6 45 79 26 45 info@physiovan.nl

The 'Van'

Zoek jij professionele service op locatie?

Organiseer je een sportief evenement en wil jij ontspannen deelnemers die optimaal presteren?
Of ben jij zelf een sporter/ coach en wil je fysiotherapeutische begeleiding die met jouw (team) mee reist?

Mobiele praktijk

Een wild plan dat begon met tekeningen, vaak aangemoedigd door de open minded voorstanders, meer dan genoeg kritische noten gehad tijdens de onderzoeksfase, volgehouden door de visualisatie van mijn visie om mijn missie vorm te geven.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen?
Een mobiele praktijk in een wagen die in het gebruik het liefst zo innovatief, zelfvoorzienend en duurzaam als mogelijk is. Qua uiterlijk bij voorkeur een mix is tussen een “foodtruck”, “tiny house” en een professionele fysiotherapie praktijk. Innovatieve en creatieve geesten hebben mij al geholpen en helpen mij met het interieur en exterieur, er buitengewoon, maar toch professioneel uit te laten zien.

The ‘Van’

De wagen (bijnaam: Aventurijn) is voorzien van (dak)ramen en LED voor licht, op maat gemaakte kastjes voor de opslag, een verwarming door middel van een standkachel, wastafel met stromend water met name op evenementen én extra accu’s voor de stroom.

Oorspronkelijk gebouwd als “Glasvezel promotiewagen” door Bunk Specials, geholpen met verbouwen door de vakmannen van Gebr Griffoen carrosserie- en speciaalbouw, mede mogelijk gemaakt door de ondernemers ondersteuning van Qredits. En er wordt nog gewerkt aan meer mooie plannen, deze ga je vanzelf ontdekken binnenkort!

De mooiste foto’s op de website, posters en flyers zijn gemaakt door: Eveline Baas en Thom Schuurman © 2018.

Zorg voor een ontspannen pijnvrije balans te paard

 

Waarom een mobiele praktijk?
De professionalisering van de sporters (en sportieve evenementen) zorgt voor een vraag naar fysiotherapeutische ondersteuning op locatie. Met een mobiele praktijk wil ik laten zien dat fysiotherapeutische zorg dynamisch, persoonlijk en positief is voor herstel, behoud en het ontwikkelen van het optimale bewegen, met nadruk op beweeggedrag dat de gezondheid positief beïnvloedt. Zorg die gericht is op preventie, begeleiding en ondersteuning, zodat sporters blessurevrij én vanuit ontspanning aan wedstrijden kunnen gaan deelnemen.

Wat wil ik uitdragen?
Personen vanuit ontspanning en vertrouwen, met plezier en speelsheid mogen leren en ondersteunen in de groei als sporter. In een professioneel uitziende mobiele omgeving waar ik met rust, vertrouwen, betrokkenheid, compassie, respect, enthousiasme, sportiviteit, kennis & kunde, effectieve fysiotherapeutische behandelingen geef. Ik wil kwalitatief goede zorg geven met tijd en aandacht voor de patiënt, dit heeft als gevolg dat ik geen contracten met zorgverzekeraars heb.

PhysioVan voelt goed voor mij omdat ik:
1. oprecht persoonlijk contact kan maken door meer tijd per behandeling te nemen
2. mijn enthousiasme en passie voor mijn vak kan uitdragen
3. gezondheidsvaardigheden voor sportparticipatie wil activeren
4. creatief kan blijven in alle opzichten; op een originele eigentijdse wijze mijn bedrijf blijf vormgeven
5. onafhankelijk wil zijn; zonder baas mijn eigen koers varen/ geen contracten met verzekeraars
6. wil werken op locatie op stallen en op diverse hippische(sport)evenementen én reizen door Europa.

Voor mijn fysiotherapeutisch handelen wil ik vooral meer bekwaamheden leren door mijn kennis en vaardigheden uit te breiden en een betere specialist te worden voor mijn doelgroep: (hippische)sporters. Want ik wil kwalitatief goede zorg geven (kennis en kunde) met tijd en aandacht voor de patiënt: persoonlijk, menswaardig, oprecht, integer en betrokken.

Persoonlijk vind ik het patiënt contact in mijn vak wat het meeste voldoening geeft. Ik zal er altijd voor waken dat dit contact minimaal 75% van mijn werkzaamheden is. Mijn doel is niet om leidinggevende te worden en van PhysioVan een groot internationaal bedrijf te maken, denk aan: meerdere mensen in dienst die in bussen door Europa rijden met fysiotherapeutische diensten. Wel wil ik met collega’s samenwerken, hun aanmoedigen en inspireren om een soortgelijke dienst aan te bieden op hippische(sport)evenementen. Zodat ze net als ik een bedrijf op kunnen richten met een originele en creatieve insteek en hun vak ook met passie kunnen blijven uitvoeren. De eerste periode wil ik PhysioVan opzetten in Nederland. Ik streef erna dat ik mijn doelen “reizen door Europa” en het “werken op diverse sportevenementen in Europa” kan combineren op de lange termijn.

“Ik wil ruiters laten ervaren dat met extra aandacht voor hun fysieke gezondheid, ze zorgen voor een ontspannen pijnvrije balans én ze inééns rijden met meer positieve energie”

Hoe klanten de ‘Van’ ervaren

“Waauuw, écht super gaaf!”

“Ga je er ook veel mee op reis..?”

“Het wiebelt wel een beetje als je binnen staat..”

“Praktisch, meer heb je niet nodig.”

“Wow, de wagen is wel iets groter dan ik dacht! “

Feedback voor, tijdens en na fysiotherapie en sportmassage behandelingen
100+ klanten in de periode van 2018 tot 2023

Zoek jij professionele service op locatie?

Organiseer je een sportief evenement en wil jij ontspannen deelnemers die optimaal presteren?
Of ben jij zelf een sporter/ coach en wil je fysiotherapeutische begeleiding die met jouw (team) mee reist?

Jade Reinders

Jade Reinders

I will be back soon

Jade Reinders

Hey 😀, Wat kan ik voor je doen? 
Wil je graag snel een afspraak maken? Stuur me dan een berichtje met meer info. Tot snel! Met sportieve groet, Jade

WhatsApp