+31 6 45 79 26 45 info@physiovan.nl

pijnvrij bewegen

9

Heb je lichamelijke klachten die worden ervaren tijdens bewegen?

Heb je al even rust genomen, ben je weer enthousiast geen sporten én komt die ene knie klacht wéér terug? Herkenbaar? 

9

Of ben je gevallen én blijf je pijn houden?

Denk aan: bekken- en lage rugklachten óf een instabiel gevoel in je enkel sinds een verstapping.  Ja? Lees dan verder.

9

Of wil je juist zo snel mogelijk revalideren van die achillespees klacht?

Terwijl je midden in een stressvolle periode zit die nu ook nog zorgt voor een verstijving in de nek en schouder regio?

Sneller herstel door pijnvrij bewegen

De combinatie van specifieke fysiotherapietechnieken, sportmassage en training zorgt voor sneller herstel. Ik zet me altijd 100% in om jou weer z.s.m. pijnvrij te laten bewegen. De Mulligan Concept technieken pas ik heel vaak succesvol toe, maar denk ook aan tape en oefentherapie. Altijd leer ik je gezondheid bevorderend gedrag om weer zo snel mogelijk te kunnen én te blijven sporten. In mijn praktijk wil ik dat jij integer contact ervaart, zodat jij in een veilige omgeving kan revalideren. Ik ben ervan overtuigd dat eerlijk en oprecht contact zorgt voor een sneller herstel. Daarbij blijf ik me bijscholen om voor jouw specifieke klacht de beste technieken in te kunnen zetten.

“Ik wil sporters laten ervaren dat met extra aandacht voor hun fysieke gezondheid, ze zorgen voor een ontspannen pijnvrije balans én ze inééns bewegen met meer positieve energie”

Ervaren fysiotherapeute

Sinds 2009 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeute in verschillende settingen. Ik vind het echt leuk om de puzzel ‘op te lossen’ totdat jij weer volledig klachtenvrij kan bewegen én het liefst nog beter dan voor de blessure. Ik blijf nieuwsgierig en veel studeren om de beste behandelmethodes te leren voor jouw optimale revalidatie tot sporthervatting. Zelf heb ik ook ervaren wat de positieve effecten zijn van de verschillende fysiotherapeutische behandeltechnieken en oefeningen. De door mij gevolgde opleidingen en cursussen kun je bij “Typisch Jade” vinden.

Je wil soepel én sterk zijn, en vanuit ontspanning gaan inspannen

Souplesse

De pijnvrije mobiliserende Mulligan Concept technieken en oefentherapie zorgen ervoor dat jij weer optimaal kan bewegen

Ontspanning

Versneld herstel door de ademhalings- en ontspanningstechnieken. Extra voordeel: je krijgt een betere conditie en balans erbij.

Training

Door opbouwende core-stability, kracht- en conditietraining kun jij weer optimaal presteren en genieten van jouw sport

Ervaringen na behandelingen

“Jeetje jij bent echt goed zeg, mijn nek voelt ineens top!”
“Dank Jade! Echt super die nieuwe oefeningen, tekeningetjes en filmpje! En .. leuk je gesproken te hebben!”
“Wauw dankjewel voor de behandeling, je kunt het beter ‘physio van plus’ noemen.
Zat fysiek en mentaal helemaal vast en nu voelt het meer als een opluchting!”
“Thanks!!! Voel me echt zoveel relaxter in mijn schouder, benen, rug, alles!”

Feedback na enkele fysiotherapie behandelingen
B. L. oktober 2020

“Heb jaren met enkelklachten bij fysiotherapeuten gerevalideerd. Bleef klachten houden met sporten, werd voor de Mulligan technieken helemaal naar Papendal gestuurd. Jade bleek hetzelfde te doen én heeft in no-time mijn enkel soepel én pijnvrij gekregen. Daarbij keek ze naar de hele keten (enkel/ knie/ bekken/ lage rug) en nu kan ik met een iets aangepast trainingsschema (door inzicht in belasting, belastbaarheid en hersteltijd van de aangedane structuren) pijnvrij sporten. Heel erg fijn!”

Feedback na enkele fysiotherapie behandelingen
E. B. september 2020

Behandelingen op jouw locatie

Voor fysiotherapie en sportmassage behandelingen kom ik naar jou toe. De behandelingen vinden plaats in mijn mobiele praktijk; de ‘PhysioVan’. De trainingen vinden plaats op jouw sportspecifieke locatie. 

Wil jij pijnvrij bewegen tijdens het sporten?

Veelgestelde vragen

Wanneer fysiotherapie?

Heb je lichamelijke klachten die worden ervaren tijdens bewegen?
Fysieke pijn met het aannemen van een bepaalde houding?
Heb je een elleboog blessure opgelopen tijdens het sporten?
Of wil je juist zo snel mogelijk revalideren van die achillespees klacht?​
Heb je al even rust genomen, ben je weer enthousiast geen sporten én komt die knie klacht wéér terug?
Of heb je een instabiel gevoel in je enkel tijdens het sporten?
Ben je gevallen óf heb je je verstapt én blijf je lokaal bekken en lage rug pijn houden?
Zit je midden in een stressvolle periode die nu zorgt voor een verstijving in de nek en schouder regio?
Wil je minder overbelasting klachten in je lijf door je studie of werk?

Antwoord je op één van deze vragen “Ja”, dan is een fysiotherapie behandeling aan te raden.

Wanneer fysiotherapie? Als er sprake is van een medische noodzaak bij een blessure en/of pijnklacht. Een behandeling is altijd inclusief een onderzoek, vaak met mobiliserende technieken en/of tape en oefentherapie om het revalidatieproces te begeleiden. Ik verwacht ook dat jij thuis die oefeningen doet!

Geen zin om te oefenen? Boek dan een sportmassage om gewoon even op te laden en te ontspannen.

Welke behandeltechnieken gebruik jij?

Typisch PhysioVan
Ik zet me altijd 100% in om jou weer z.s.m. pijnvrij te laten bewegen. De Mulligan Concept technieken zijn vaak geschikt hiervoor, maar denk ook aan tape en oefentherapie. Altijd leer ik je gezondheid bevorderend gedrag om weer zo snel mogelijk te kunnen én te blijven sporten. In mijn praktijk wil ik dat jij integer contact ervaart, zodat jij in een veilige omgeving kan revalideren. Ik ben ervan overtuigd dat eerlijk en oprecht contact zorgt voor een sneller herstel.

Mulligan Concept = Snel herstel door pijnvrij bewegen

Kennis en kunde vergroten
Ik blijf nieuwsgierig en regelmatig studeren om de beste behandelmethodes te leren voor jouw revalidatie. De door mij gevolgde opleidingen en cursussen kun je hier vinden. Soms leer ik én vind ik dat het toch nog beter is als jij door concullega’s behandeld gaat worden. En dit is helemaal oké, want het enige wat ik wil is het beste voor jou.

Wordt ongecontracteerde fysiotherapie vergoed door de zorgverzekeraar?

Ik ben een contractvrij werkende fysiotherapeute, want alleen dan kan ik jou betere zorg geven op locatie én de tijd nemen die ik nodig acht voor een behandeling (60 min). Ongecontracteerde fysiotherapie? Dat wil zeggen: ik heb geen contracten met zorgverzekeraars. De zorgverzekeraars stellen steeds meer controlerende regels voor ‘kwaliteit’ bevorderingen die mij het geven van een goede behandeling in de weg staan. Protocollen en vragenlijsten geven inzicht in de voortgang. Echte voortgang bereik je door integer contact te maken en de door ervaring opgebouwde kennis en kunde in te zetten; door ‘hands on én hands off’ te werken, soms door tape en oefenmaterialen te gebruiken, maar bovenal door voor jou de ruimte te creëren om met vertrouwen en ontspanning te leren en te revalideren.

Betaling (en vergoedingen) fysiotherapie
Het tarief is inclusief reistijd, inzet van (kinesio)tape, oefenmaterialen en specifieke fysiotherapeutische middelen en technieken om de beste behandeling mogelijk te maken. Betalen doe je direct aan het einde van de behandeling (contant of PIN). Mijn factuur kun je indienen bij jouw zorgverzekeraar; afhankelijk van de door jou gekozen type polis en aanvullend pakket (restitutie/ natura) krijg je bij zorgverzekeraars de behandelingen (voor een klein deel) vergoed.

Duur van een fysiotherapie behandeling?

De eerste fysiotherapie behandeling bestaat vaak uit een start van de dossiervorming, screening, intake, anamnese (vraaggesprek), onderzoek en start van de behandeling. Ik neem altijd ruim de tijd voor (vervolg) behandelingen (60 min); zal eerder uitlopen dan inlopen. Plan ruim in je agenda.

Wat kun je verwachten bij een behandeling?

Als ik naar jou thuis/ jouw bedrijf/ event toe kom, dan kom ik samen met de ‘PhysioVan’. Ik kan hierdoor zowel binnen als buiten op jouw terrein de behandelingen in een comfortabele omgeving verzorgen. ‘PhysioVan’ is mijn mobiele praktijk voor fysiotherapie en sportmassages, met extra aandacht voor de fitheid van de ruiter. Deze wordt zo innovatief, zelfvoorzienend en duurzaam als mogelijk ingezet. De wagen is voor mij het ultieme avontuur waarin ik mijn passies: werk, reizen en sport kan combineren.

Fysiotherapie
Bij de eerste behandeling zal ik je een aantal vragen stellen over jouw medische verleden, de oorzaak van de klacht en het beloop. Gevolgd door een onderzoek, waarna de behandeling zal starten – als dit op jouw klacht van toepassing is. Ben je reeds onder behandeling van een arts, specialist of therapeut dan zal ik altijd overwegen of mijn behandelingen op dit moment een toegevoegde waarde hebben.

De behandeling is inclusief kennis, kunde én benodigd materiaal om jou zo optimaal mogelijk te begeleiden, denk aan: elastisch tape of sporttape, olie, oefeningen, pijnvrije Mulligan Concept technieken en dossiervorming. Het tarief is inclusief inzet van kinesiotape, oefenmaterialen en specifiek fysiotherapeutische middelen om de beste behandeling mogelijk te maken. De tijdsduur is 60 minuten, omdat ik dan effectiever kan werken (twee behandelingen in één, er minder behandelingen nodig zijn én er minder reistijd hierdoor is), extra informatie kan opschrijven en/of uitleggen én we zelfs nog een deurknop gesprek kunnen hebben – zonder stress te krijgen.

Wat verwacht ik van jou?

Binnen de praktijk dient een ieder zich volgens de algemeen geldende normen en waarden te gedragen.
Hygiëne en ethiek zijn in mijn praktijk heel belangrijk. Ik verwacht van mijn klanten dat ze daar eveneens zorg voor dragen.

Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn tijdens de behandeling.

Bij verhindering word je verzocht tijdig af te bellen. Annuleren van een afspraak is kosteloos mogelijk tot uiterlijk 24 uur voor aanvang. Bij geen gehoor of buiten de openingstijden kun je een WhatsApp bericht sturen, mailen en/of een voicemailbericht inspreken.

Ervaringen van mijn klanten

“Jade is écht fantastisch! Kan voor het eerst sinds tijden weer pijnvrij over mijn schouder kijken & ben zooo soepel én ontspannen in mijn nek en schouders! De Mulligan technieken, massages, ontspannings-, ademhalings- souplesseoefeningen en extra adviezen zijn heel effectief. Wauw, ik wou dat ik je jaren eerder had ontdekt én vanaf nu ga ik véél eerder naar een fysio toe!”

Feedback na fysiotherapie behandelingen
G. K. januari 2019

“De sportmassage is vooral ontspannend en een goed geheel van alle gebieden in het lijf. Na de massage fijn en ontspannen, een dag later is te voelen waar gewerkt is om het daarna weer weg te voelen zakken. De fysiobehandeling is goed gericht op de klacht en na een kleine zoektocht wordt de klacht ook goed gevonden. De Mulligan techniek blijft fascinerend om te zien en te ervaren. De tips voor oefeningen zijn praktisch en duidelijk. Wat ik vooral fijn vond is dat je meedacht hoe ik toch nog kon sporten.

Waarom ik met jouw kaartjes in mijn portemonnee rondloop, om te kunnen geven is simpel. Als je maar blijft zoeken naar de oplossing voor een klacht, ben ik ervan overtuigd dat Jade de oorzaak wel gaat vinden en oplossen. En anders mee denkt hoe het dan wel kan. Dat in combinatie met een fijne persoonlijkheid waarbij er ruimte en aandacht is voor de persoon, daarom verwijs ik graag door en raad ik aan!”

Feedback na fysiotherapie en sportmassage behandelingen
E. H. september 2018

Wil jij weer pijnvrij van jouw sport genieten?

Jade Reinders

Jade Reinders

I will be back soon

Jade Reinders

Hey 😀, Wat kan ik voor je doen? 
Wil je graag snel een afspraak maken? Stuur me dan een berichtje met meer info. Tot snel! Met sportieve groet, Jade

WhatsApp