info@physiovan.nl | 06-45792645

Typisch PhysioVan

Sneller herstel door pijnvrij bewegen

Ik zet me altijd 100% in om jou weer z.s.m. pijnvrij te laten bewegen. De Mulligan Concept technieken zijn vaak geschikt hiervoor, maar denk ook aan tape en oefentherapie. Altijd leer ik je gezondheid bevorderend gedrag om weer zo snel mogelijk te kunnen én te blijven sporten. In mijn praktijk wil ik dat jij integer contact ervaart, zodat jij in een veilige omgeving kan revalideren. Ik ben ervan overtuigd dat eerlijk en oprecht contact zorgt voor een sneller herstel.

Kennis en kunde vergroten

Ik blijf nieuwsgierig en regelmatig studeren om de beste behandelmethodes te leren voor jouw revalidatie. De door mij gevolgde opleidingen en cursussen kun je bij “Typisch Jade” vinden. Soms leer ik én vind ik dat het toch nog beter is als jij door (con)collega’s behandeld gaat worden. En dit is helemaal oké, want het enige wat ik wil is het beste voor jou. 

Op locatie

“mobiele fysiotherapie, sportmassage en ruiterfitheidstraining op locatie”
Wil zeggen dat jij de PhysioVan kan tegen komen op sportieve evenementen. Én dat ik met mijn PhysioVan naar de door jou gewenste locatie toe kom voor een behandeling en/ of training in de regio Amersfoort.  

Contractvrij werkende fysiotherapeute

Alleen dan kan ik jou betere zorg geven en de tijd nemen die ik nodig acht voor een behandeling. Contractvrij? Dat wil zeggen; ik heb geen contracten met zorgverzekeraars. De zorgverzekeraars stellen steeds meer controlerende regels voor ‘kwaliteit’ bevorderingen die mij het geven van een goede behandeling in de weg staan. Protocollen en vragenlijsten geven inzicht in de voortgang. Echte voortgang bereik je door integer contact te maken en de door ervaring opgebouwde kennis en kunde in te zetten; door ‘hands on én hands off’ te werken, soms door tape en oefenmaterialen te gebruiken, maar bovenal door voor jou de ruimte te creëren om met vertrouwen en ontspanning te leren en te revalideren.

Betaling (en vergoedingen) fysiotherapie

Het tarief is inclusief inzet van kinesiotape, oefenmaterialen en specifiek fysiotherapeutische middelen om de beste behandeling mogelijk te maken. Betalen doe je direct per PIN aan het einde van de behandeling. Afhankelijke van je verzekering kun je het bedrag (deels)vergoed krijgen door de zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van jouw type polis. Wat is het verschil tussen een restitutie en natura/budget polis? Een restitutie polis geeft vrije keuze in zorgverlener en geeft een hoger percentage vergoeding over contractvrije zorg. Dit percentage hangt af van het marktconforme tarief wat individueel is vastgesteld door de desbetreffende zorgverzekering. Een natura/budgetpolis geeft beperkte keuze in zorgverlener en geeft helaas nauwelijks nog vergoeding van contractvrije zorg. Mijn factuur kun je indienen bij jouw zorgverzekeraar; afhankelijk van de door jou gekozen polis en type aanvullend pakket krijg je de behandelingen (deels)vergoed. 

Jade, Reinders, PhysioVan

Mobiele praktijk voor fysiotherapie en sportmassages op (internationale) meerdaagse sportieve evenementen

Sluit Menu
WhatsApp chat