info@physiovan.nl | +31 6 45 79 26 45

Sport

massage

Ben je druk, druk, druk geweest, maar weinig tijd gehad voor jezelf én heb je behoefte aan ontspanning?

Wil jij sneller herstellen ná inspanning?

Voel je her en der kleine pijntjes opkomen?

Zou je graag even willen opladen?

Ben je de laatste tijd vooral in je hoofd bezig geweest zonder contact te maken met je eigen lijf?

~> Al gedacht aan een sportmassage bij jouw thuis of op je werk?

Wil je ook vanuit een ontspannen positieve energie kunnen presteren?

Stel dat jij ontspannen en met soepelere spieren aan de wedstrijd begint? Hoe zou dat voelen? Vanuit ontspanning inspannen, zodat je direct een betere conditie hebt? Klinkt dat goed? Jaaaaa..

Waarom een sportmassage?

Sportmassages zorgen voor een verbeterde doorbloeding én meer ontspanning in het lichaam, hierdoor kun je met meer souplesse bewegen, een betere prestatie neerzetten en na inspanning de hersteltijd verkorten. Sportmassages kunnen preventief, ontspannend, activerend en therapeutisch zijn.

Er zijn tenslotte veel manieren om te ontspannen, denk aan: bewegen in de natuur, sporten, dansen, muziek maken, mediteren, nieuwe dingen creëren, op vakantie zijn, in de slappe lach liggen met vrienden, relaxen op het strand, in de sauna of in die heerlijke hangmat met dat mooie uitzicht. Allemaal heerlijk, heel belangrijk en vooral blijven doen!

Ik wil jou laten ervaren dat met extra aandacht voor jouw fysieke gezondheid, je zorgt voor een ontspannen pijnvrije balans én je inééns beweegt met meer positieve energie. Hoe graag zou je dit willen? Heel graag ? Maak dan een afspraak voor een sportmassage!

Wil je een behandeling van een ervaren fysiotherapeute die graag sportmassages geeft ?

Ik behandel veel sporters met fysieke klachten en/of spanningsklachten, waarbij ik graag zorg voor sneller herstel, meer ontspanning, balans en energie. Ik wil jou laten ervaren dat een sportmassage het herstel bevordert én bijdraagt aan het behouden van het optimale bewegen, zodat jij blessurevrij kan sporten én ontspannen aan het dagelijks leven kan deelnemen.  

RELAX + RELOAD = BEST PERFORMANCE EVER !

Ben je niet gewend om jezelf te verwennen én gun je dit fijne gevoel van ontspanning en opladen wel aan jouw collega’s, partner en familie? Er is iets wat je tegenhoudt om tijd en geld te investeren in jezelf “aan dit soort luxe”? Dat is oké, dat had ik namelijk ook. Toch heb ik ontdekt dat als je dit wél regelmatig doet, je véél beter in vel zit! Je wordt even ‘uit je hoofd’ gehaald en bent vooral bezig met alle sensaties die je voelt tijdens een sportmassage. Ja, je voelt eerst wél dat er gewerkt is in je lijf én je slaapt ‘knock-out’, maar daarna krijg je zo’n onbeschrijfelijk gevoel alsof je ‘de hele wereld weer aan kan!’. Een sportmassage geeft net dat extra zetje om al je doelen met meer ontspannen positieve energie te bereiken.

Waarom geef ik graag sportmassages?

Tijdens het werken en reizen in het buitenland ontdekt ik zelf hoe leuk sportmassages zijn om te geven én hoe heerlijk en effectief het kan zijn voor je eigen lijf. Door gebruik te maken van verschillende technieken (oa fascia en triggerpoints) probeer ik altijd een goede mix te vinden tussen ‘effectief & ontspannend’. Dit geeft mij de kans om d.m.v. de diverse massagetechnieken jou zowel preventief als tijdens de revalidatie optimaler te ondersteunen. Bovenal wil ik jou laten ervaren dat met extra aandacht voor jouw fysieke gezondheid, je zorgt voor een ontspannen pijnvrije balans én je inééns beweegt met meer positieve energie.

Sportmassage op locatie ?

Als ik naar jou thuis/ jouw bedrijf/ event toe kom, dan kom ik samen met de ‘PhysioVan’. Ik kan hierdoor zowel binnen als buiten op jouw terrein de behandelingen in een comfortabele omgeving verzorgen. ‘PhysioVan’ is mijn mobiele praktijk voor fysiotherapie en sportmassages, met extra aandacht voor de fitheid van de mens. Deze wordt zo innovatief, zelfvoorzienend en duurzaam als mogelijk ingezet. De wagen is voor mij het ultieme avontuur waarin ik mijn passies: werk, reizen en sport kan combineren. 

Sluit Menu
WhatsApp me
maak een afspraak ->
Wil je een afspraak maken?
Powered by