Sport

massage

Wil jij sneller herstellen ná inspanning?

Zou je graag even willen opladen?

Voel je her en der kleine pijntjes opkomen?

Wil je ook vanuit ontspannen positieve energie kunnen presteren?

Ben je de laatste tijd vooral in je hoofd bezig geweest zonder contact te maken met je eigen lijf?

Ben je druk, druk, druk geweest, maar weinig tijd gehad voor jezelf
én heb je behoefte aan ontspanning?

Waarom een sportmassage?

Sportmassages kunnen preventief, ontspannend, activerend en therapeutisch zijn. Ik behandel veel sporters met fysieke klachten en/of spanningsklachten, waarbij ik graag zorg voor sneller herstel, meer ontspanning en balans. Ik wil ook jou laten ervaren dat een sportmassage het herstel bevordert én bijdraagt aan het behouden van het optimale bewegen, zodat jij blessurevrij kan sporten én ontspannen aan het dagelijks leven kan deelnemen.  

Tijdens de behandeling voel je verschillende technieken (oa fascia en triggerpoints) hiermee probeer ik altijd een goede mix te vinden tussen ‘effectief & ontspannend’. De diverse massagetechnieken werken zowel preventief als om de revalidatie te ondersteunen. Want sportmassages zorgen voor een verbeterde doorbloeding én ontspanning in het lichaam. Hierdoor kun je met meer souplesse bewegen beter presteren en na inspanning de hersteltijd verkorten.

Stel dat jij ontspannen en met soepelere spieren aan de dag begint?
Hoe zou dat voelen? Klinkt dat goed? Jaaaaa..

Tijdens het werken en reizen in het buitenland ontdekt ik zelf hoe leuk sportmassages zijn om te geven én hoe heerlijk en effectief het is voor je lijfJe wordt even ‘uit je hoofd’ gehaald en bent vooral bezig met alle sensaties die je voelt tijdens een sportmassage. Ja, je voelt eerst wél dat er gewerkt is in je lijf én je slaapt ‘knock-out’, maar daarna krijg je zo’n onbeschrijfelijk gevoel alsof je ‘de hele wereld weer aan kan!’. Een sportmassage geeft net dat extra zetje om al je doelen met meer ontspannen energie te bereiken. Ik wil jou laten ervaren dat met extra aandacht voor jouw fysieke gezondheid, je zorgt voor een ontspannen pijnvrije balans én je inééns beweegt met meer positieve energie.
Hoe graag zou je dit willen? 

“De sportmassage is vooral ontspannend en een goed geheel van alle gebieden in het lijf. Na de massage fijn en ontspannen, een dag later is te voelen waar gewerkt is om het daarna weer weg te voelen zakken. De fysiobehandeling is goed gericht op de klacht en na een kleine zoektocht wordt de klacht ook goed gevonden. De Mulligan techniek blijft fascinerend om te zien en te ervaren. De tips voor oefeningen zijn praktisch en duidelijk. Wat ik vooral fijn vond is dat je meedacht hoe ik toch nog kon sporten.

Waarom ik met jouw kaartjes in mijn portemonnee rondloop, om te kunnen geven is simpel. Als je maar blijft zoeken naar de oplossing voor een klacht, ben ik ervan overtuigd dat de PhysioVan de oorzaak wel gaat vinden en oplossen. En anders mee denkt hoe het dan wel kan. Dat in combinatie met een fijne persoonlijkheid waarbij er ruimte en aandacht is voor de persoon, daarom verwijs ik graag door en raad ik aan!”