+31 6 45 79 26 45 info@physiovan.nl

Woonkamer Work-Out – ZZ niveau – 3e training

door | 27 nov, 2020 | Woonkamer Work-out's

Deze trainingsvideo is gemaakt ter inspiratie, motivatie en activatie van ruiters.

Voor welke ruiters zijn deze Woonkamer Work-Out’s? Alle ruiters. Voor jong en oud. Voor alle hippische disciplines. Denk aan: die ene (dressuur)ruiter die altijd graag om zes uur ‘s ochtends traint. Maar ook voor die andere (spring)ruiter die naast de fysieke training nog graag één keer de oefeningen thuis herhaalt, want dat weten we allemaal -> juist dan ga je véél sneller vooruit (oefening baart kunst). Daarbij ook voor die (pechvogel)ruiters die op dit moment aan het revalideren zijn en/of waarvan het paard aan het revalideren is waardoor ze nu tijdelijk niet kunnen rijden én ze als ruiter toch wél fit willen blijven. En niet te vergeten al die (prof)ruiters die door reisafstand nu even niet kunnen deelnemen aan de fysieke trainingen, maar wel graag aan zichzelf willen werken. Doen (natural horsemanship)stal- en huisgenoten vaak mee met de trainingen? Ja, zeker én dat vind ik fantastisch!

In de trainingsvideo’s zit een logische opbouw. Vind je deze training pittig en heb je best veel spierpijn erna? Dan raad ik je aan om na 2 á 3 dagen de Woonkamer Work-Out M/Z niveau van week 4 te doen. Vond je deze training te makkelijk/ hou je van meer uitdaging? Doe dan enkele dagen later de Woonkamer Work-Out ZZ niveau van week 4.

Elke trainingsvideo zou je met redelijk gemak/ enige uitdaging en bovenal pijnvrij moeten kunnen uitvoeren. Lukt dit niet? Heb je pijnklachten en/of bewegingsbeperkingen tijdens de oefeningen? Neem dan contact op voor een ruiterfysiotherapie behandeling. Voel je veel spierpijn en ben je toe aan een sportmassage? Boek dan gauw! Wil je liever meer feedback op jouw uitvoering? Neem dan deel aan een groeps ruiterfitheidstraining bij jouw in de buurt en/ óf organiseer een Workshop “Fitter Zitten” & introductie ruiterfitheidstraining op jouw favoriete paardenplek. Wil je graag meer privé begeleiding? Neem dan contact op voor een Horserider (Performance) Package!

Heb je (opbouwende) feedback op mijn video’s? Schroom niet om dat hieronder in de reacties te delen.
Bovenal hoop ik dat je veel plezier hebt tijdens de trainingen. En dat jij en jouw paard er veel profijt van hebben!

Noot: Ik weet dat de trainingen niet perfect zijn in opname/ geluid/ uitvoering; met de middelen die ik had heb ik op dat moment geprobeerd het beste resultaat voor je te creëren. Ik hoop dat je om mijn imperfecties kan lachen, naast alle capriolen die mijn kat (Amber) in de video’s uithaalt.

Zit jij nóg niet in de PhysioVan Update mailinglijst?

Wil jij alle GRATIS trainingsvideo’s in jouw mailbox?
Mails vol met inspiratie, motivatie en activatie voor jouw ruiterfitheid?
Voor een betere onafhankelijke zit én dynamische houding?

Jade’s PhysioVan


Ervaren (ruiter)fysiotherapeute, die graag sportmassages, Workshops “Fitter Zitten”, (introductie en vervolg) ruiterfitheidstrainingen én Dynamische Houding & Zit (RuiterCoach) Sessies geeft. Wil jij dat ik met mijn mobiele praktijk naar jou toe kom ?

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jade Reinders

Jade Reinders

I will be back soon

Jade Reinders

Hey 😀, Wat kan ik voor je doen? 
Wil je graag snel een afspraak maken? Stuur me dan een berichtje met meer info. Tot snel! Met sportieve groet, Jade

WhatsApp
Tweet
Share
Share
Pin