+31 6 45 79 26 45 info@physiovan.nl

Wil je graag mee trainen?

door | 17 jan, 2022 | Extra info

Beste fanatieke ruiters,

Het was de afgelopen maanden even rustig qua mailings / PhysioVan Update’s. Wil niet zeggen dat ik stil heb gezeten.. ik deed meer aan hollen, stuiteren, verhuizen, opladen, hollen, door stuiteren en weer bijkomen..
Heb afgelopen najaar drie Workshops ‘Fitter Zitten’, twee zes weekse introductie trainingen én twee twaalf weekse vervolg trainingen geven aan 40+ super enthousiaste ruiters op vijf verschillende locaties (Yeah!). Hun resultaten en ervaringen lees je verderop in deze mail. Op de achtergrond heb ik zitten doorwerken aan online plannen – extra facultatief huiswerk was het verzoek, dus ben bezig mijn video’s uit 2018 nieuw leven in de blazen (dit zie je vanzelf terug in je mail de aankomende maanden).
Wou tussendoor ook nog wat dozen uitpakken. Én studeren voor de RuiterCoach opleiding; wat voelt als ‘oefenen, vallen, opstaan en weer doorgaan’. Én nieuwe oefeningen ontdekken & direct in mijn lessen toegepast – met positieve resultaten! Natuurlijk wel allemaal tussen de fysiotherapie en sportmassage behandelingen door.
Gelukkig was er even een periode van opladen tijdens de kerstvakantie, waarna ik helemaal klaar zat om vol energie weer te starten met de groepstrainingen op drie locaties aan 30+ gemotiveerde ruiters.. en toen mocht ik even niets. Nou.. stil zitten kan ik niet zo goed en ben dan ook heel blij dat we weer mogen !! “YES, Whoop whoop, dansje in de woonkamer”. Afgelopen zondag begonnen en er staat deze week nog meer in de planning:

Wil je graag mee trainen? Informeer bij jouw stal en/of rijvereniging om een groepruiterfitheidstraining te organiseren óf bij mij om bij een training aan te sluiten en/of voor personal training op jouw locatie. 

Wil jij graag een Workshop ‘Fitter Zitten’ met een zes weekse introductiecursus
en/of een twaalf weekse vervolg training op jouw eigen stal organiseren?
Informeer dan naar de mogelijkheden!

Veel ruiters en instructeurs hopen dat ze binnen één training wel alle oefeningen van me kunnen krijgen. “Heb jij in één uurtje leren paardrijden?” vraag ik dan. “Nee..” Helaas, gaat dat dan ook bij mij niet lukken in één Workshop ‘Fitter Zitten’. Het is een voorproefje. Daarna zorg ik in een zes weekse introductie training er voor dat je eerst de basis leert en dan beetje bij beetje zwaardere en gecombineerde oefeningen krijgt. Denk aan een training die op een blessure preventieve, gecontroleerde, doch effectieve manier ervoor zorgen dat jouw spieren / pezen/ banden/ gewrichten de wekelijkse licht uitdagende verzwaringen vol kunnen houden.

Benieuwd naar de ervaringen en resultaten na een zes weekse introductie training en twaalf weekse vervolg training? Lees dan verder, want de studenten van de Menvereniging de Paardengroep in Wageningen kunnen schrijven! Heb ze in al die trainingen niet zo muisstil gehoord, als toen ze ‘even’ voor de feedback gingen zitten. Oeii, op dat moment werd ik toch wel een beetje zenuwachtig.. Gelukkig, alleen maar feedback de mij nog meer motiveert om door te gaan! En hopelijk jou inspireert om aan jezelf te werken als ruiter!

Wil je jou aanmelden en/ of op je eigen stal een training organiseren?
Neem dan contact op!

Vraag jezelf eens af:
Hoe wil ik als ruiter groeien?
Waar wil ik over vijf jaar zijn?
Op welke manieren kan ik mezelf verder ontwikkelen ?
Wat zou je nu al kunnen doen ?

Doe het voor jezelf, maar bovenal voor je paard(en)!

“werk aan jezelf,
zorg voor jezelf
én al je paarden
lopen beter”

Met sportieve groet,
Jade Reinders

Jade’s PhysioVan


Ervaren (ruiter)fysiotherapeute, die graag sportmassages, Workshops “Fitter Zitten”, (introductie en vervolg) ruiterfitheidstrainingen én Dynamische Houding & Zit (RuiterCoach) Sessies geeft. Wil jij dat ik met mijn mobiele praktijk naar jou toe kom ?

Gerelateerde artikelen

Boekentip II

Boekentip II

Onder het motto: "wees nieuwsgierig, blijf leren en deel kennis" enkele boekentips. Wie weet doe je zo vlak voor de feestdagen wat cadeau inspiratie...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jade Reinders

Jade Reinders

I will be back soon

Jade Reinders

Hey 😀, Wat kan ik voor je doen? 
Wil je graag snel een afspraak maken? Stuur me dan een berichtje met meer info. Tot snel! Met sportieve groet, Jade

WhatsApp
Tweet
Share
Share
Pin