+31 6 45 79 26 45 info@physiovan.nl

PhysioVan Update Oktober 2018

door | 1 okt, 2018 | Extra info

Er gebeurt veel achter de schermen..

Nu ook faciatherapie
Geïnspireerd door een oud-collega heb ik de basismodule van fasciatherapie F.I.T. gevolgd. De technieken die ik leerde bij de cursus heb ik direct in de praktijk bij een fysiotherapeutische behandeling toegepast. Mijn patiënt voelde direct positief resultaat. Heb je zelf klachten en wil je faciatherapie ervaren? Maak dan een afspraak.

Waarom fasciatherapie?
Het lichaam bestaat uit bindweefselvliezen, spieren en peesplaten, die met elkaar in verbinding staan. Als de bindweefselvliezen te soepel óf te stug zijn kan het lichaam lastiger bewegen waardoor je (lokale of chronische) pijn en beperkingen kan krijgen. Met faciatherapie worden de bindweefselvliezen geactiveerd waardoor je weer soepel en daardoor pijnvrij kunt bewegen.

PhysioVan, massage, bus, fysio, fysiotherapie op locatie,

Hoe is het met de ‘Van’?

Onlangs vond ik de perfecte bakwagen voor mijn mobiele praktijk voor fysiotherapie en sportmassage. Het interieur moet nog veel verbouwd worden, maar ik verwacht over een paar weken met mijn volledig functionele mobiele fysiotherapiepraktijk bij jou op locatie te kunnen komen. Ik hou je op de hoogte van de bouwactiviteiten!

“out- of the box” training
In september heb ik een kijkje in de keuken mogen nemen van ECO-coaching in Heerenveen. Dit was een super inspirerende dag. Prachtig hoe de kruisbestuiving van coaches & totaal verschillende sporten heel goed werkt voor deze topsporters. Naast topturners en nationale voetballers waren er ook de dames van “Mei Grand-Prix Nei Grand-Prix 2.0” aan het trainen én ik heb samen met hun veel geleerd. Een aanrader voor elke coach en sporter die geïnspireerd wil worden, “out- of the box” denkt en wil leren van andere sporten. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier: ECO Coach Paardensport

Workshop voor ‘bijrijders team dag’
Op zaterdag 15 september 2018 gaf ik een workshop ruiterfitheidstraining op een privé locatie. Vier enthousiaste en leergierige deelnemers hebben geproefd aan de verschillende onderdelen van een volledige 6-weekse training. De workshop werd onderdeel van een soort ‘eigenaar en bijrijders team building dag’. Super leuk om te doen!

Bijna klaar: ONLINE ruiterfitheidstraining
Ben druk bezig om een online ruiterfitheidstraining op te nemen. Het doel van de online trainingen is dat veel meer ruiters de kans hebben om blijvend aan zichzelf te werken om hun onafhankelijke zit te verbeteren. Zodra de 6-weekse training beschikbaar komt laat ik je dit uiteraard weten. Dit duurt niet lang meer. Houd je e-mail in de gaten!

Jade’s PhysioVan


Ervaren (ruiter)fysiotherapeute, die graag sportmassages, Workshops “Fitter Zitten”, (introductie en vervolg) ruiterfitheidstrainingen én Dynamische Houding & Zit (RuiterCoach) Sessies geeft. Wil jij dat ik met mijn mobiele praktijk naar jou toe kom ?

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PhysioVan | Jade Reinders

PhysioVan | Jade Reinders

I will be back soon

PhysioVan | Jade Reinders

Hey 😀, Wat kan ik voor je doen? 
Wil je graag snel een afspraak maken? App me dan even met een voorstel qua datum, tijd en plaats. Tot snel! Met sportieve groet, Jade

WhatsApp
Tweet
Share
Share
Pin