+31 6 45 79 26 45 info@physiovan.nl

“Goed voorbeeld, doet goed volgen”

door | 1 jun, 2019 | Extra info

“Goed voorbeeld, doet goed volgen”

Grappig in het begin was ik voorzichtig om mijn mening “ik ben ervan overtuigd dat als de ruiters fitter én meer ontspannen zijn, de paarden minder blessures hebben” hardop te zeggen. Maar ik krijg zoveel positieve feedback van dierenartsen, hoefsmeden en instructeurs en bovenal bijval van familieleden/ observerende buitenstaanders die ik spreek op evenementen. Dat ik de volgende vervolgvraag tegenwoordig durf te stellen: “Steek jij net zoveel tijd, geld en energie in de (fysieke & mentale) gezondheid van jouw paard voor het bereiken van een (top)prestatie, als in jouw zelf (als ruiter)?” Meestal is het antwoord ‘nee’. Dat is niet erg, want niemand is perfect. Zolang je maar bereid bent om te leren en je afvraagt wat kan ik doen om van die ‘nee’ een ‘ja’ te maken? Waarom? Ik ben ook niet perfect. Al doende heb ik ook geleerd en kwam ik erachter hoe ik het kon én kan verbeteren. Er is geen ‘gouden formule’ wat voor al mijn deelnemers werkt. Daarom laat ik je in mijn trainingen proeven van verschillende bewegingsvormen. Het is daarna aan jou om te kijken waar jouw lijf het meeste profijt van had en behoefte aan heeft op dit moment. Ik hoop je in mijn trainingen dusdanig te inspireren dat je daarna dit zelf verder voort gaat zetten. Op een manier die past in jouw eigen tijd en vorm. En dit is helemaal oké.

Verbazingwekkend vind ik het effect op deelnemers die wat voorzichtig begonnen, als ouders, coaches, eigenaren en instructeurs ook deelnemen aan de trainingen en workshops. De inzet en het enthousiasme stijgt ineens met 100%, want “Goed voorbeeld, doet goed volgen”.

PhysioVan on Tour

Heb je behoefte aan fysiotherapie bv door blijvende klachten ná een val? Of juist ontspanning d.m.v. sportmassage? Voor/ tijdens/ na een wedstrijd? Maak dan een afspraak voor een behandeling in de PhysioVan.  Dit kan bij jou op stal, maar ook op evenementen!

Met sportieve groet,
Jade Reinders

Jade’s PhysioVan


Ervaren (ruiter)fysiotherapeute, die graag sportmassages, Workshops “Fitter Zitten”, (introductie en vervolg) ruiterfitheidstrainingen én Dynamische Houding & Zit (RuiterCoach) Sessies geeft. Wil jij dat ik met mijn mobiele praktijk naar jou toe kom ?

Gerelateerde artikelen

Boekentip II

Boekentip II

Onder het motto: "wees nieuwsgierig, blijf leren en deel kennis" enkele boekentips. Wie weet doe je zo vlak voor de feestdagen wat cadeau inspiratie...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PhysioVan | Jade Reinders

PhysioVan | Jade Reinders

I will be back soon

PhysioVan | Jade Reinders

Hey 😀, Wat kan ik voor je doen? 
Wil je graag snel een afspraak maken? App me dan even met een voorstel qua datum, tijd en plaats. Tot snel! Met sportieve groet, Jade

WhatsApp
Tweet
Share
Share
Pin