+31 6 45 79 26 45 info@physiovan.nl

Durf jij te leren?

door | 1 mei, 2019 | Extra info

Durf jij te leren?

Het valt me op dat er voor mijn trainingen echt durf nodig is. Véél respect heb ik dan ook voor alle deelnemers aan mijn workshops ruiterfitheidstraining (dit jaar al 60 ruiters en amazones) én de vele durfals die de oefeningen uitproberen bij mijn PhysioVan op events! Ik weet zeker dat ik tijdens mijn trainingen veel ruiters buiten hun comfort zone laat bewegen. Probeer ik bewustwording te creëren waar nog fysieke winst te behalen is? Zeker! Dit kan (een beetje) confronterend zijn. Ik zeg ook niet dat mijn training gemakkelijk zal zijn, ik leer je dat het resultaat de moeite waard zal zijn.

Daarom heb ik veel waardering voor al mijn deelnemers die inzet, nieuwsgierigheid en de wil om te leren tonen tijdens mijn trainingen. Trots ben ik op alle ruiters die de durf hebben gehad om risico’s te nemen, de moed hebben om imperfect te zijn en juist hierdoor vooruitgang hebben geboekt. Ontzettend blij ben ik met al die plekken waar mijn deelnemers naast authenticiteit en mentale veerkracht bovenal: respect naar elkaar, enthousiasme en plezier tonen tijdens mijn trainingen!

Oprecht hoop ik dat ik nog heel veel van dit soort ruiters ontmoet in mijn trainingen! Durf jij iets nieuws te leren? Wil je zes weken gaan trainen met begeleiding van mij?

Maar wacht, er is MEER!!

(Online) ruiterfitheidstraining
De zesweekse (online) ruiterfitheidstraining is een trainingsprogramma dat in 6 weken opbouwt naar topsportniveau. Je krijgt elke week een nieuwe training met steeds uitdagendere oefeningen. De trainingen kunnen ook dienen als een sportspecifieke revalidatietraining voor jou als ruiter na blessures. Vanaf de 4e week wordt het een echte preventieve topsport-gerichte training.

De volgende elementen komen steeds terug: een warming -up met Coördinatie & Conditie oefeningen, gevolgd door Houding & Evenwicht, Romp balans & – kracht afgesloten met Souplesse, Ademhalings- & Ontspanningsoefeningen.

De training bestaat uit de beste (wetenschappelijk onderbouwde) oefeningen voor ruiters, geselecteerd uit: de fysiotherapie, bootcamp en Perfect Pilates training. Mét daarbij nog diverse extra ruiter-specifieke oefeningen. Net zoals je jouw paard een aantal keer per week traint, behaal je het meeste effect als je de oefeningen 2 tot 3 keer per week herhaalt.

Met sportieve groet,
Jade Reinders

Jade’s PhysioVan


Ervaren (ruiter)fysiotherapeute, die graag sportmassages, Workshops “Fitter Zitten”, (introductie en vervolg) ruiterfitheidstrainingen én Dynamische Houding & Zit (RuiterCoach) Sessies geeft. Wil jij dat ik met mijn mobiele praktijk naar jou toe kom ?

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jade Reinders

Jade Reinders

I will be back soon

Jade Reinders

Hey 😀, Wat kan ik voor je doen? 
Wil je graag snel een afspraak maken? Stuur me dan een berichtje met meer info. Tot snel! Met sportieve groet, Jade

WhatsApp
Tweet
Share
Share
Pin