contact

~ Fysiotherapie ~

Fysiotherapie op jouw locatie

Fysiotherapie per behandeling  € 85,00 á 45-60 min op jouw locatie. 

De behandeling is inclusief “kennis, kunde én benodigd materiaal om jou zo optimaal mogelijk te begeleiden”, denk aan: elastisch tape of sporttape, olie, oefeningen, pijnvrije Mulligan Concept technieken en dossiervorming. Het tarief is inclusief inzet van kinesiotape, oefenmaterialen en specifiek fysiotherapeutische middelen om de beste behandeling mogelijk te maken. De tijdsduur is iets langer omdat ik dan effectiever kan werken, informatie extra kan opschrijven en/of uitleggen én we zelfs nog een deurknop gesprek kunnen hebben. 

Betaling (en vergoedingen) fysiotherapie

Betalen doe je direct per PIN aan het einde van de behandeling.

Afhankelijke van je verzekering kun je het bedrag (deels)vergoed krijgen door de zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van jouw type polis en de keuzes van de zorgverzekeraar. De praktijk heeft GEEN contracten met zorgverzekeringen. Ik raad je aan je polisvoorwaarden na te lezen over de mate van vergoeding bij ongecontracteerde zorg.

Waar op te letten? Wat is het verschil tussen een restitutie en natura/budget polis?
Een restitutie polis geeft vrije keuze in zorgverlener en geeft een hoger percentage vergoeding over contractvrije zorg. Dit percentage hangt af van het marktconforme tarief wat individueel is vastgesteld door de desbetreffende zorgverzekering. Een natura/budgetpolis geeft beperkte keuze in zorgverlener en geeft helaas nauwelijks nog vergoeding van contractvrije zorg. Mijn factuur kun je indienen bij jouw zorgverzekeraar; afhankelijk van de door jou gekozen polis en type aanvullend pakket krijg je de behandelingen (deels)vergoed. 

Het tarief is inclusief het reizen naar de gewenste locatie, inzet van kinesiotape, gebruik van oefenmaterialen, specifieke fysiotherapeutische middelen inclusief kennis en kunde en dossiervorming om de beste behandeling mogelijk te maken. 

Werkgebied fysiotherapie op locatie:

Over de eerste 20 kilometer vanaf postcode 3812 BG worden geen reiskosten berekend. Voor iedere 10 km daarboven wordt 5 euro reiskosten in rekening gebracht. Alleen de heenreis wordt in rekening gebracht. Bij meerdere personen op 1 locatie kunnen de reiskosten worden gedeeld.

Wat kunt u verwachten?​

Bij de eerste behandeling zal ik u een aantal vragen stellen over uw medische verleden, de oorzaak van de klacht en het beloop. Gevolgd door een onderzoek, waarna de behandeling zal starten – mits dit geïndiceerd is. Bent u reeds onder behandeling van een arts, specialist of therapeut dan zal ik altijd overwegen of mijn behandelingen op dit moment een toegevoegde waarde hebben. Ik ben niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, zwangerschap, blessures en medicijngebruik. Ik behoud mij het recht cliënten te weigeren, denk aan: onder invloed zijn van geestverruimende middelen en/of anderszins aanleiding geven tot een contra-indicatie voor behandeling.

 Alle persoonlijke en medische gegevens worden niet aan derden verstrekt. Naast de nieuwste Wet AVG, zijn er voor het medisch beroepsgeheim al enkele wetten enige tijd van kracht.

Wat verwacht ik van u?​

Binnen de praktijk dient een ieder zich volgens de algemeen geldende normen en waarden te gedragen. Hygiëne en ethiek zijn in mijn praktijk heel belangrijk. Ik verwacht van mijn klanten dat ze daar eveneens zorg voor dragen. Onderdeel van de behandeling kan een vorm van oefentherapie zijn, neem daarvoor passende kleding mee.

Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn tijdens de behandeling.

De praktijk aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel van cliënten, welke zich niet aan de fysiotherapeutische instructies hebben gehouden.

Bij verhindering wordt u verzocht tijdig af te bellen. Annuleren van een afspraak is kosteloos mogelijk tot uiterlijk 24 uur voor aanvang. Bij geen gehoor of buiten de openingstijden kunt u een WhatsApp bericht sturen, mailen en/of een voicemailbericht inspreken. 

Maak een afspraak

PhysioVan
Jade Reinders – Amersfoort
KvK: 71576045 

Ingeschreven bij het BIG-register, KNGF en CKR. 
Op aanvraag, maar ook op de factuur
staan alle benodigde gegevens. 

Mail of bel me voor een afspraak op locatie,
 training en meer info: 
06 45 79 26 45 of info@physiovan.nl