Ice 4 life

Wil jij klaar zijn voor de Ice4Life Challenge?

Ben je bekend met de positieve effecten van een sportmassage?
óf heb je een fysiotherapeutische behandeling nodig?

Wil jij sneller herstellen ná inspanning?

Wie ben ik én wat kun je verwachten ?

Ik ben Jade Reinders een sportieve en reislustige onderneemster. De ‘PhysioVan’ is een mobiele praktijk voor fysiotherapie en sportmassage, met extra aandacht voor de fitheid van de mensKort geleden ben ik door Birgit gevraagd of ik haar kon vervangen als Sportmasseur tijdens Ice 4 Life 2020, zodat zoveel mogelijk deelnemers ontspannen en klachtenvrij kunnen deelnemenDe sportmassages wil Ice 4 Life aanbieden als extra service voor die gene die er behoefte aan hebben.

Waarom een sportmassage?

Sportmassages kunnen preventief, ontspannend, activerend en therapeutisch zijn. Ik behandel veel sporters met fysieke klachten en/of spanningsklachten, waarbij ik graag zorg voor sneller herstel, meer ontspanning en balans. Ik wil ook jou laten ervaren dat een sportmassage het herstel bevordert én bijdraagt aan het behouden van het optimale bewegen, zodat jij blessurevrij kan sporten én ontspannen aan het dagelijks leven kan deelnemen.  

Tijdens de behandeling voel je verschillende technieken (oa fascia en triggerpoints) hiermee probeer ik altijd een goede mix te vinden tussen ‘effectief & ontspannend’. De diverse massagetechnieken werken zowel preventief als om de revalidatie te ondersteunen. Want sportmassages zorgen voor een verbeterde doorbloeding én ontspanning in het lichaam. Hierdoor kun je met meer souplesse bewegen beter presteren en na inspanning de hersteltijd verkorten.

Sportmassage 25 min

Een heerlijke ontspannende en effectieve sportmassage tijdens Ice 4 Life. 
Duur: 25 min. Gereserveerde tijd is 30 min, zodat je ontspannen kan opstaan na de behandeling. 
Ice4Life actie ~ Sportmassage 25 min => € 35,00 á € 27,50 

Sportmassage 50 min

Een heerlijke ontspannende en effectieve sportmassage om met meer souplesse te bewegenbeter te presteren en na inspanning de hersteltijd te verkorten.
Duur: 50 min. Gereserveerde tijd is 60 min, zodat je rustig en ontspannen wakker kan worden. 
Ice4Life actie ~ Sportmassage 50 min => € 60,00 á € 47,50

Fysiotherapie +/- 45 min

Event – fysiotherapeutisch onderzoek én behandeling
Duur: +/- 45 min voor het fysiotherapeutische onderzoek, behandeling én dossiervorming (o.a. voor vergoeding zorgverzekeraar) op evenement locatie. Het tarief is inclusief inzet van kinesiotape, oefeningen én specifieke fysiotherapeutische middelen en technieken om de beste behandeling mogelijk te maken. Gereserveerde tijd is iets langer, zodat ik extra vragen kan beantwoorden én tijd heb voor dossiervorming.  
Kosten: € 45,00  Vergoedingen? De fysiotherapeutische kosten zijn o.a. voor gebruik van de materialen (tape e.d), kennis & kunde én elektronisch patiënten dossier (nodig voor facturering naar zorgverzekeraars). De mobiele praktijk heeft geen contracten met zorgverzekeraars. Afhankelijke van je verzekering kun je het bedrag (deels)vergoed krijgen door de zorgverzekeraar. Meer informatie over vergoedingen en de opbouw van het tarief vind je hier.

Betaling?

Na afloop van de behandeling Contant óf per PIN ~> per Tikkie.
Sponsoring? Vond je de sportmassage écht heeeel goed ?!? Dan gaat al mijn fooi naar Ice 4 Life ! 

De diensten 'fysiotherapie en sportmassage' biedt Ice 4 Life aan als betaalde service voor die gene die er behoefte aan hebben.

Zoek jij een:
ervaren fysiotherapeute,
die graag sportmassages geeft
tijdens Ice4Life?

Ken jij sporters en/ of supporters die hierbij baat zouden kunnen hebben?
Of heb jij hier zelf behoefte aan?

Reserveren of een spontane actie?

Reserveren kun je via WhatsApp. Ik fluister je alle op dat moment beschikbare tijden in.
Je kunt je favoriete tijd & dag uitkiezen én ook meerdere afspraken reserveren. 

Hou je liever van spontane acties ? Komt er iemand niet opdagen ? Wie weet is er een gaatje in de agenda nét op dat moment dat jouw lijf er behoefte aan heeft. Vraag gerust als de deur open staat ! 

Locatie ?

De behandelingen vinden plaats in een afgesloten ruimte naast het restaurant. Dit is in het clubhuis op de golfbaan waar de deelnemers elkaar ontmoeten voor training en de Challenge zelf.  

Sluit Menu
WhatsApp me
maak een afspraak ->
Heb je vragen?
Powered by